Bereid je voor om verliefd te worden.

De zorg voor een puppy is niet altijd makkelijk, maar wij zijn van mening dat het vinden van een verantwoordelijke fokker die je vertrouwt, dat wel moet zijn. We willen een gelukkig en gezond huisdier grootbrengen waar jij en je gezin lang van kunnen genieten. We willen er ook voor zorgen dat onze pupjes in een huis worden geplaatst waar ze goed zullen gedijen. Daarom hebben we voor elke adoptie een aanvraagprocedure opgesteld.

Inschrijven

Hoe de aanmelding werkt

Leuk dat je interesse hebt in een Australian Labradoodle pup van Geldersedoodles! Onze aanmeldingsprocedure is eenvoudig maar grondig. Zo kunnen we ervoor zorgen dat elke potentiële eigenaar goed past bij onze pups. We leggen graag stap voor stap uit wat je kunt verwachten vanaf je eerste aanmelding tot het verwelkomen van jouw nieuwe familielid.

Nu inschrijven
1.
Verstuur de aanmelding

Start je avontuur met een Australian Labradoodle door ons eenvoudige online aanmeldingsformulier in te vullen. Geef ons een goed beeld van jouw leefsituatie zodat we een idee hebben waar de pup terecht komt.

2.
De wachtlijst

Na ontvangst van uw aanmelding nemen we contact met je op om de wensen en verwachtingen te bespreken. Dit zorgt ervoor dat we de perfecte match kunnen vinden binnen onze toekomstige nestjes. Eenmaal op onze wachtlijst, houden we je graag op de hoogte van aankomende nestjes.

3.
Nestje geboren!

Zodra het nestje is geboren, informeren we je over de beschikbare pups. We zullen foto's en updates delen.

4.
Puppy party

Voordat de pups naar hun nieuwe thuis gaan, nodigen we je uit voor een 'puppy party', waar je de trotse mama en haar puppy's kunt ontmoeten en waardevolle adviezen krijgt.

5.
Mee naar huis

Na ca. 7,5-8 weken zijn de pups klaar om de wijde wereld in te trekken. Je ontvangt van ons een puppy-startpakket met o.a. puppybrokjes, een rol vlees, gezondheidscertificaten en voor vragen of advies blijven wij ook daarna beschikbaar.

Wij staan voor

Gezonde honden
Fantastische karakters
Persoonlijke aandacht
Huiselijke omgeving