Ons avontuur met Geldersedoodles Pip

Ons avontuur met Geldersedoodles Pip

Wie wij zijn

Wij zijn Dionne en Michelle. Trotse baasjes van Geldersedoodles Pip. Pip is niet alleen een ondeugende hond die houdt van boevenstreken, ze is ook ontzettend slim en voelt perfect aan wanneer iemand in haar omgeving even extra liefde nodig heeft.

Hoe zijn we bij Geldersedoodles terecht gekomen?

Al jaren droomden we erover om ons gezin te verrijken met een hondje. We hebben de nodige tijd besteed aan oriëntatie op verschillende rassen en mogelijkheden. Dionne’s ouders werden gastgezin van Geldersedoodles Pepper. Vanaf het moment dat we Pepper ontmoetten, waren we smoorverliefd op de Australian Labradoodle. Ongeveer vier jaar later, waren we klaar met onze studies en hebben we de stap gezet.

Henri en Jacqueline wisten dat wij helemaal gek waren van Pepper. Toen wij aangaven dat we graag gastgezin wilden zijn, dachten ze direct met ons mee. Het volgende nestje van Pepper was zo prachtig dat wij daar een pupje van zouden kunnen krijgen. Het zwart witte parti pupje bleek ons hondje. Daar was Pip!

We keken al weken uit naar haar komst. Al haar spulletjes stonden al klaar en we smolten weg bij alle foto’s die we kregen. Pip hoefde alleen nog maar goedgekeurd te worden door de dierenarts.

De dierenarts gaf echter aan dat Pip een lichte onderbeet had. Daardoor werd ze in eerste instantie afgekeurd voor de fok. Wat waren we teleurgesteld. In onze beleving was deze keuring een formaliteit, deze uitslag hadden we dan ook nooit verwacht. We zijn toen ontzettend fijn opgevangen door Henri en Jacqueline. We kregen de kans om Pip te kopen en na een half jaar nogmaals te laten testen. 

De beslissing om Pip op te nemen in ons gezin en de mogelijkheid open te houden voor het later opnieuw testen bleek een gouden zet. Bij de volgende test was haar gebitje fantastisch en werd ze goedgekeurd als fokteefje. 

Pip als mama

Pip heeft inmiddels twee prachtige nestjes op de wereld gezet. Ze is echt een topmama. Wij hebben het geluk dat Pip’s pups in de zomer ter wereld komen. Ze komt regelmatig op visite bij Henri en Jacqueline. Wij gaan tijdens deze periode dan ook altijd met een gerust hart op vakantie. Als ze met haar pups mag komen logeren, weten we dat ze alle liefde krijgt die je je maar kunt wensen. Logeren bij Henri en Jacqueline voelt voor Pip dan ook echt als een vakantie. 

Pip met haar pups

Als Pip met haar pups bij Geldersedoodles mag logeren, zijn we altijd welkom om even te komen kijken. Tijdens het tweede nestje van Pip mochten de pups zelfs de eerste vier weken bij ons wonen. Wat was dat een fantastische ervaring. In eerste instantie leek ons dit heel spannend. Zodra we bij Pip de eerste tekenen van een startende bevalling zagen, hebben we Henri gebeld. Henri en Serra zijn direct naar ons toegekomen om de bevalling in goede banen te leiden. De vier weken dat wij mochten genieten van de pups stonden Henri en Serra altijd standby voor al onze vragen en zorgen en kwamen ze regelmatig even langs om te kijken hoe het met iedereen ging. 

Tot slot

Wij zijn ontzettend blij met de gastgezinregeling voor Pip en zouden dit ook echt aanraden. Wat ons zo aanspreekt in Geldersedoodles is dat ze heel erg betrokken zijn bij zowel de hondjes als de baasjes!

Net zo enthousiast als wij?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Neem contact op